Simen Langseth

Hjem

Bli kjent med meg

Jeg brenner for digital markedsføring og syns det er kjempe spennende og interessant. Da praktisk erfaring er viktig opprettet jeg og min gode venn Tage Skorstad det digitale markedsføringsbyrået Promedia Vi spesialiserer oss innenfor annonsering og webutvikling bruker flere verktøy for å A/B teste oss frem til kjempe resultater som allerede har gitt flere fornøyde kunder. 

Jeg bruker mye tid på å ta spennende og lærerike kurs og sertifiseringer for å tilegne meg enda mer og nyttig informasjon. Jeg liker å holde meg oppdatert på de siste endringene i en bransje med ofte store endringer. Har også blant annet vært podcast gjest for å snakke om webutvikling hos den anerkjente Markedsføringspodden. 

Sertifiseringer

Noen av de viktigste sertifiseringene ser du her

Markedsføringspodden

Jeg ble invitert og gjestet Markedsføringspodden for å snakke om og dele mine erfaringer rundt webutvikling. Dette var både spennende og lærerikt 

CV

John Doe

John Doe

Erfaraing

Kundo Norge - Marketing Specialist

2022 – Nå

Ansvar for den digitale markedsføringen for Kundo. Blant annet driver jeg med innhold, sosiale medier, annonsering og etterfølge strategi. 

BNP Paribas Group Arval - Sales Executive

2021 – 2022

Salg mot nye kunder og implementeringen av disse. Har i tillegg ansvar for implementering og opplæring av systemer, f.eks Salesforce.

XXL Sport & Villmark - Selger

2015-2021

I XXL jobbet jeg som en butikkselger for sportsavdelingen i flere butikker. Jeg hadde tillit og mye ansvar ved fravær hos ledere.

Forsvaret - Panserbataljonen - Stormeskadron 3

2016-2017

Jeg var i Forsvaret for førstegangstjenesten i den operative avdelingen Panserbataljonen. Jeg var en gevær mann i Stromeskadron 3. Mye fokus på disiplin og operativ felt trening.

Dagbladet - Selger

2010 -2013

For Dagbladet solgte jeg avviser på provisjon hver søndag via dørsalg. Jeg lærte å tilpasse meg ulike personligheter og selvdisiplin 

Utdanning

Høyskolen Kristiania

2017-2020

Bachelorgrad innenfor Markedsføring og salgsledelse med fokus på B2B markedet. Jeg valgte å spesialiserer meg innenfor digital markedsføring 

Vestby videregående skole

2013-2016

På videregående studerte jeg studiespesialiserende med tilspissing økonomi, entreprenørskap, rettsvitenskap og psykologi.

Ferdigheter
Webdesigner
Annonsering
Foretningsforståelse
Salg

Kontakt meg gjerne på følgende

Telefon: +47 97 79 33 01 


Epost: Simlan97@gmail.com

Mine prosjekter

Jeg administrerer og styrer nettsiden Oppdag Oslo, Din reiseguide i Oslo